Mergi la conţinutul principal

Revista MEDIST

Excelență în automatizarea completă a laboratorului

Nr: 
8
 - Noiembrie 2020
 | Înapoi la arhivă


Nr. 8 - Noiembrie 2020


Excelență în automatizarea completă a laboratorului

Gestionarea eficientă a resurselor a constituit dintotdeauna principala preocupare a celor implicați în atingerea performanței în activitatea desfășurată.

Sistemele de automatizare sunt prezente în aproape toate industriile. În domeniul medical, acestea au adus îmbunătățirea calității muncii și a rezultatelor furnizate în cel mai scurt timp și au redus la minim expunerea la pericolele biologice.

Soluțiile de automatizare oferă personalului din laborator mai mult timp pentru a canaliza toată experiența și pasiunea spre furnizarea unui rezultat clinic interpretat în ansamblul său.

 
 
„Prima regulă a oricărei tehnologii folosite în afaceri este aceea că automatizarea unei operaţii eficiente îi va mări eficienţa.”
                                                                                       Bill Gates
 
 
De ce Beckman Coulter?
 
Obțineți excelența în laborator prin combinația unică marca Beckman Coulter de inovație, expertiză în afaceri și 80 de ani de experiență în domeniul diagnosticului clinic.
 
Laboratorul este esențial pentru furnizarea informațiilor necesare în vederea îngrijirii pacientului.

În acest sens, eficiența este primordială. La fel și viteza.

Automatizarea reprezintă o necesitate pentru orice laborator care se străduie să răspundă cerințelor în continuă evoluție din zilele noastre.

Potrivit unui studiu din SUA, 70% dintre spitalele chestionate s-au orientat către automatizare pentru a îmbunătăți performanța laboratorului.

 
Automatizat = mai rapid, mai puține erori
Automatizarea este considerată una dintre cele mai mari realizări în diagnosticul modern de laborator. Sistemele de automatizare reprezintă linia de laborator la care sunt conectate mai multe tipuri de analizoare. Acest lucru face posibilă efectuarea unei game extinse de teste de laborator cu o mare varietate de materiale de probă (ser, sânge, plasmă sau alte lichide biologice).

Etapele pre- și postanalitice (cum ar fi primirea tubului, centrifugarea și alicotarea) se execută în mod automat.

 
Avantaje
  • Prioritizare
  • Standardizare
  • Eficiență mai mare datorată reducerii timpilor de transfer
  • Calitate superioară a testului prin identificarea automată a probelor neconforme
  • Fluxuri de proces mai eficiente pentru probe repetate, testare suplimentară și teste reflex
 
! Sistemele de automatizare sunt capabile să prioritizeze urgențele
Acest avantaj este deosebit de util atunci când trebuie să fie analizate multe probe în același timp (spre exemplu, în cazul unui accident, când mai multe persoane sunt rănite, sistemele recunosc probele care aparțin pacienților a căror viață este în pericol și acordă prioritate analizei acestora).
 
Dezvoltați inteligența laboratorului dumneavoastră
Știați că sistemele de automatizare pot fi conectate cu programe de software de nivel intermediar (middleware), capabile să ia decizii rapide pe baza regulilor stabilite de personalul din laborator?

Beckman Coulter aduce inovația aproape de dumneavoastră prin sincronizarea unică a sistemului de nivel intermediar REMISOL Advance cu soluția de automatizare completă a laboratorului, DxA 5000. REMISOL Advance oferă o conexiune centralizată a instrumentelor la LIS și servește ca o interfață unică pentru adăugarea de instrumente la fluxurile de lucru și de teste la instrumente specifice.

 
  • REMISOL Advance permite schimbul continuu de informații între sistemul de nivel intermediar și instrumente și servește ca un hub pentru revizuirea rezultatelor și gestionarea datelor. Acest lucru determină calitatea raportării rezultatelor, precum și eficiența operațională și standardizarea proceselor în toate schimbările, contribuind la minimizarea costurilor operaționale.
  • Odată cu integrarea REMISOL Advance cu soluția totală de automatizare a laboratorului DxA 5000, laboratoarele obțin un control total al fluxului de lucru, direcționare inteligentă a probelor, prevenirea acumulării deșeurilor și acces la evoluția viitoare a tehnologiei de nivel intermediar REMISOL.
  • Combinarea REMISOL Advance cu DxA 5000 ajută laboratoarele să experimenteze un flux de lucru uniform și mai productiv.
Consultați broșura Remisol Advance aici
 
 
O călătorie de la tub la soluția potrivită fiecărui pacient
Automatizarea îmbunătățește capacitatea laboratoarelor din ziua de azi de a răspunde cerințelor crescătoare, concentrând tehnicienii pe lucrări care oferă cele mai mari beneficii pentru pacienți și organizațiile de asistență medicală.
Urmăriți aici cum a evoluat automatizarea de-a lungul timpului și aflați cum laboratoarele valorifică astăzi puterea automatizării pentru a recupera timpul și a atenua presiunea cauzată de lipsa de personal. 
 
DxA 5000 - Premiul pentru cel mai bun echipament de laborator al anului 2019

(Summit-ul Virtual de Chimie Clinică SelectScience® 2020)

 
Sunteți interesați de o evaluare a fluxului de lucru din laboratorul dumneavoastră în vederea optimizării proceselor și standardizarea operațiilor pre- și postanalitice? Click aici pentru a lua legătura cu specialiștii MEDIST.
 
Confidențialitate
Facebook
Website
YouTube
Copyright © 2020 MEDIST S.R.L., Toate drepturile sunt rezervate.
Primiți acest newsletter în cazul în care ați achiziționat produse sau servicii oferite de MEDIST S.R.L. sau v-ați exprimat anterior acordul de a primi informații despre serviciile si produsele noastre pe e-mail.

Adresa noastră poștală este:
MEDIST S.R.L.
Str. Ion Urdăreanu nr. 34A
Sector 5
București

Doriți să schimbați modul de primire a mesajelor?


Actualizați preferințele sau dezabonare aici.

Email Marketing Powered by Mailchimp