MEDIST Group

 

MEDIST, companie care face parte din familia de firme MEDIST Group, a fost înființată în anul 1994, având la bază capital integral românesc.

Am pornit la drum cu gândul de a furniza soluții (echipamente și servicii) de top pentru sectorul medical și am conștientizat importanța clădirii unei imagini serioase pentru a ne asigura perenitatea în domeniu, plasându-ne, în timp, printre cei mai importanți distribuitori de aparatură medicală din România. Durabilitatea pe piață este dublată de experiența acumulată de-a lungul anilor și completează tabloul unei afaceri de succes.

Ne-am concentrat activitatea asupra importului, distribuției și furnizării de servicii asociate vânzării aparaturii medicale, cu accent pe laboratorul clinic, încheind parteneriate cu doi dintre cei mai cunoscuți furnizori de aparatură medicală la nivel mondial, Beckman Coulter și Instrumentation Laboratory.

Și pentru că suntem extrem de implicați în protejarea mediului înconjurător, am decis să extindem această preocupare și în domeniul nostru, oferindu-le clienților noștri posibilitatea de a beneficia de sisteme de tratare a deșeurilor medicale, a deșeurilor lichide și a apelor reziduale (NEWster și Innova). 

 

 

 


Medist srl - Companie de Incredere 2022 

CERTIFICARI

Ne dorim ca serviciile și produsele oferite de firma noastră să se ridice la înălțimea așteptărilor clienților noștri și căutăm să obținem satisfacerea celor mai exigente cerințe pentru a ne bucura numai de aprecieri.  

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, dar și pentru a răspunde provocărilor din mediul concurențial, firma MEDIST a implementat și menține un Sistem de Management Integrat (Calitate-Mediu-Calitate pentru Dispozitive Medicale) în conformitate cu cerințele standardelor ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 și ISO 13485:2016.

Certificările privind Sistemul de Management al Calității și Sistemul de Management de Mediu au fost obținute în urma auditului efectuat de Lloyd's Register (România) S.R.L. și LRQA RO S.R.L., cei mai importanți furnizori global de servicii independente de evaluare, incluzând certificare, validare, verificare și instruire pe un spectru larg de standarde și scheme.

Systema Certificări S.R.L. ne-a atribuit certificarea pentru Sistemul de Management al Calității Dispozitivelor Medicale.

lloyds-iso-9001-si-iso-18001-medist-solutions-2022.jpg

 

 

urs certificari

ISO 13485 by Systema

Scopul implementării și menținerii unui Sistem de Management Integrat este de a impune firma MEDIST pe piața de profil prin seriozitate și angajament față de valorile clienților.

Depunem toate eforturile pentru a îmbunătăți eficacitatea sistemului, produsele si serviciile oferite, precum și performanța globală în domeniul mediului pentru a ne bucura de rezultate excelente in activitatea noastră!