Noul analizor de imunologie DxI 9000, cel mai productiv analizor de imunologie per suprafața ocupată în laborator.

Beckman Coulter, lider în diagnosticul clinic, a dezvăluit, în cadrul congresului EuroMedLab 2023,noul analizor de imunologie DxI 9000, care poate rula până la 215 teste pe oră pe metru pătrat(teste/h/m2).

Inovațiile analizorului DxI 9000 se adresează cerințelor actuale privind viteza, fiabilitatea, reproductibilitatea, calitatea și extinderea panelului de teste. Platforma a fost verificată independent pentru a funcționa la nivelul optim al Federației Europene de Chimie Clinică și Medicină de Laborator (EFLM), cel mai înalt nivel de evaluare a performanței EFLM. În același timp, noul substrat Lumi-Phos PRO a demonstrat capacitatea de a dezvolta teste din ce în ce mai sensibile și relevante din punct de vedere clinic, asigurându-se că sistemul este capabil să răspundă nevoilor de asistență medicală de mâine.

ZeroDaily Maintenance evidențiază inovațiile încorporate care conduc la performanța de funcționare a analizorului DxI 9000. Utilizatorii beta atestă că ZeroDaily Maintenance le-a redefinit ziua de lucru fără cerințe zilnice de întreținere, reducând astfel rutina anuală de întreținere cu până la 96%.

Bazându-se pe fluxul de lucru și leadership-ul în automatizare al celor de la Beckman Coulter, Tehnologia PrecisionVision este de neegalat în capacitatea sa de a inspecta, identifica și preveni raportări eronate în timp real. Măsurile de siguranță automatizate PrecisionVision includ identificarea tubului, detectarea capacului, verificarea vârfului, aspirarea și livrarea probei, volumul de spălare rezidual și volumul substratului. Fiecare verificare reduce riscul de a raporta date greșite și crește fiabilitatea și reproductibilitatea sistemului.

Noua soluție de diagnosticare și service la distanță proiectată de Beckman Coulter, DxS IntelliServe, se conectează cu analizoarele DxI 9000 pentru a monitoriza datele și tendințele de erori, permițând efectuarea service-ului sistemului într-un mod proactiv și în timp util atunci când este necesar. În plus, soluția DxS IntelliServe identifică experți în service pentru a rezolva problemele cu monitorizarea în timp real, operarea de la distanță și depanarea pentru a maximiza timpul de funcționare și performanța laboratorului. În egală măsură, capacitatea de actualizare de la distanță ale IntelliServe și programarea proactivă asigură că sistemele rulează întotdeauna pe cel mai actualizat software, reducând întreruperile neplanificate ale fluxului de lucru sau durata de nefuncționare.

Testul Beckman Coulter Access NT-proBNP măsoară concentrațiile de peptidă natriuretică de tip NT-proBNP aflate în inima unei persoane. Nivelurile ridicate de peptide natriuretice pot indica insuficiență cardiacă. Testul Access NT-proBNP oferă rezultate rapide în mai puțin de 11 minute și mărește acuratețea diagnosticării insuficienței cardiace cu limite bazate pe vârstă și date de comorbiditate specifice bolii pentru o interpretare îmbunătățită a rezultatelor testelor.