Instrumente în diagnosticul bolilor autoimune

Diagnosticul complex al bolilor autoimune este îngreunat, de multe ori, de semne clinice ambigue. Werfen reduce incertitudinea prin detecția anticorpilor specifici. Punând accent pe inovarea testelor și eficiența fluxului de lucru, Werfen contribuie la îmbunătățirea îngrijirii pacienților. Vă prezentăm mai jos gamele de reactivi oferite de Werfen pentru efectuarea analizelor în cazul bolilor autoimune.

Reactivii QUANTA Flash®

Gama QUANTA Flash oferă un meniu variat de teste  pentru bolile autoimune, utilizând tehnologia chemiluminiscenței pentru a oferi cuantificare precisă, o paletă largă de măsurare analitică (AMR) și timp rapid de livrare a rezultatelor. Toate acestea îmbunătățesc eficiența cu mai puține rezultate pozitive în afara intervalului de măsurare și necesitatea retestării acestora.

Reactivii NOVA Lite®

Testele NOVA Lite, ce utilizează metoda imunofluorescenței indirecte, sunt concepute pentru screening-ul și determinarea semicantitativă a anticorpilor din serul uman. Metodele avansate de procesare celulară asigură citirea și interpretarea ușoare.

Atunci când sunt utilizate în combinație cu analizorul QUANTA-Lyser IFA și software-ul QUANTA Link, lamele cu coduri de bare NOVA Lite oferă o trasabilitate completă a probei, reducerea cantității de hârtie utilizată prin digitalizare și o calitate îmbunătățită prin eliminarea erorilor de transcriere. În plus, prin utilizarea microscopului automat Nova View și a lamelor Nova Lite ce conțin colorația adițională DAPI, procesul de citire și interpretare este automatizat, reducând astfel timpul de lucru.

Reactivii QUANTA Lite®

Testele QUANTA Lite permit detecția autoanticorpilor în serul uman pentru o varietate de boli. Markerii unici, cum ar fi PS/PT, CCP3.1 și HMGCR ajută clinicienii să identifice pacienții cu risc ridicat și să îmbunătățească management-ul pacientului.

Familia de reactivi QUANTA Lite este concepută pentru prelucrarea facilă atât prin metoda automată, cât și cea manuală, cu timpi de incubare similari și componente comune.

 

Categorii de boli și testele disponibile

Teste Werfen