Beckman Coulter primește aprobarea FDA pentru analizorul de biochimie DxC 500 AU, extinzând portofoliul cu o performanță dovedită Six Sigma

Beckman Coulter Diagnostics, lider în diagnosticul clinic, a primit aprobarea FDA pentru un nou analizor automat de biochimie, DxC 500 AU, demonstrând angajamentul continuu față de  inovație în domeniul medicinei de laborator.

Proiectat pentru laboratoare de dimensiuni mici și mijlocii, analizorul de biochimie DxC 500 AU este una dintre cele mai noi soluții oferite de Beckman Coulter pentru optimizarea fluxurilor de lucru din laborator și susținerea deciziilor clinice critice.

Analizorul utilizează teste și reactivi standardizați, deja consacrați, care se află în portofoliul Beckman Coulter pentru analizoarele de biochimie clinică AU. Utilizarea testelor și reactivilor standardizați facilitează eliberarea rezultatelor pacienților la timp și cu precizie, atât pentru laboratoarele independente, cât și pentru cele care fac parte din rețelele integrate, oferind rezultate consistente și armonizate pe toate platformele AU.

„Analizorul de biochimie clinică Beckman Coulter DxC 500 AU, cu performanță dovedită Six Sigma, îndeplinește și/sau depășește cerințele specificațiilor de performanță CLIA 2024”, a declarat Sten Westgard, Director Servicii clienți și tehnologie pentru Westgard QC.

70% din deciziile medicale sunt luate pe baza testelor de diagnostic in vitro. Îmbunătățirea acurateței și fiabilității rezultatelor, precum și meniul amplu de peste 120 de teste în cazul DxC 500 AU contribuie  la atingerea unui obiectiv crescut de performanță a calității, susținând încrederea în integritatea rezultatelor.