Beckman Coulter, premiată la Summit-ul Virtual de Chimie Clinică SelectScience® 2020: Cel mai bun echipament de laborator al anului 2019 și Serviciul pentru clienți al anului

Companiei Beckman Coulter, lider mondial în diagnosticul clinic, i s-a decernat distincția Scientists' Choice Award® pentru Cel mai bun echipament de laborator clinic al anului 2019, și anume pentru noua linie automată de laborator DxA 5000.

Totodată, i-a fost decernat și Reviewer’s Choice Award pentru Serviciul pentru clienți al anului.

Cele două premii au fost oferite cu ocazia Summit-ului Virtual de Chimie Clinică SelectScience®, organizat în perioada 20-22 Iulie 2020.

Premiile anuale Scientists' Choice celebrează produsele pentru laborator și producătorii care au o contribuție deosebită în acest domeniu. Oameni de știință sunt invitați să nominalizeze, să evalueze și să voteze online produse și servicii inovatoare.

SelectScience a lansat Scientists' Choice Award în 2007 pentru a le oferi oamenilor de știință ocazia de a-și expune opiniile cu privire la cele mai noi produse pentru laborator cuprinse în diferite categorii.

“Echipa noastră este încântată și onorată să primească aceste premii din partea comunității științifice”, a declarat Julie Sawyer Montgomery, președintele Beckman Coulter. „Prioritatea noastră rămâne furnizarea de produse de calitate și servicii excelente pentru clienții noștri. Aceste recunoașteri importante evidențiază angajamentul nostru față de profesioniștii din domeniul medical privind asigurarea mijloacelor necesare pentru a veni în sprijinul îngrijirii pacienților și pentru a avea rezultate pozitive în domeniul asistenței medicale.”

Laboratoarele se concentrează asupra perfecționării îngrijirii pacienților prin oferirea unor rezultate de încredere într-un timp foarte scurt și îmbunătățirea operațiunilor din laborator. Linia automată de laborator DxA 5000 vine în sprijinul laboratoarelor cu o colecție de inovații patentate care furnizează un timp de răspuns rapid și consecvent, oferă un nou nivel de detecție completă pre-analitică a calității probei și reduce numărul etapelor de procesare manuală în vederea îmbunătățirii semnificative a eficienței laboratorului. Proiectat mai ales să evalueze calitatea probei, sistemul testează fiecare probă în mai multe puncte pentru a reduce riscul de erori și a atenționa personalul din laborator în cazul în care este necesară luarea unor măsuri.

Pentru mai multe informații cu privire la Linia automată de laborator DxA 5000 sau la serviciul pentru clienți Beckman Coulter, accesați BeckmanCoulter.com/DxA sau BeckmanCoulter.com/DxS.